неделя, 31 май 2015 г.

Какво искам да прочета през месец Юни

Знам, че идва края на годината с всичките тестове, изходни нива, класни и изпитвания, но при мен почти всички минаха и единствено идната седмица ще ми е натоварена (изходни – Вторник, Четвъртък и Петък; изпитвания – Понеделник, Сряда и Петък). Така че, смятам този месец да увелича малко бройката на книгите за четене. Та, да започваме!

1. “Сбъдната любов” от Дж. Р. Уорд. Смятам да я продължа, тъй като просто не мога точно сега да я оставя. И ако преди не съм си представяла Куин и Блей заедно, то ако сега има фен клуб за тях, то аз съм му председателката.

2. “Кралят” от Дж. Р. Уорд. Още щом беше преведена на български, исках да прочета тази книга, но знаех че ще си спойлна ужасно много за предходните книги, затова и започнах от седмата. Сега съм на 11 – тата и с нетърпение очаквам тази. Бет и Рот са ми фаворитите, какво да се прави.

3. “Последна песен” от Никълъс Спаркс. Най – после стигнах до момент в тази книга, който всъщност да ме заинтригува малко. Не е като да съм залепена за книгата, но наистина стана интересно и ми се иска най – после да я прочета.

4. “Град от пепел” от Касандра Клеър. След излизането на “Хрониките на Магнус Бейн” ми се доприиска да продължа тази поредица, за да мога да започна и поредицата “Адски устройства”, защото явно аз съм единствената, която не е прочела тези поредици.

5. “Прокълната нощ” от Джина Шоуолтър. Признавам, изпитвах малко съмнения относно тази книга и поредицата изцяло, но след като прочетох откъза, предоставен от Егмонт, наистина ме заинтригува. А и идеята е интересна.

6. “Необвързани момичета” от Джейн Костело. Наистина обожавам всичко, написано от тази авторка, което съм прочела до момента и смятам че и тази книга няма да ме разочарова. А и резюмето доста ми хареса.

7. “13 причини защо” от Джей Ашър. Доста отлагам прочитането на тази книга и след препоръчването й от една приятелка, най – после се навих да я прочета.

8. “Хартиени градове” от Джон Грийн. Наистина искам да прочета книгата, преди да излезе фирма и този месец наистина смятам да я прочета.

2 коментара:

  1. След като прочетеш "Последната песен" ще се радвам да чуя мнението ти за нея с: Иначе и аз искам да се хвърлям към "Реликвите на смъртните", сякаш всички са в този фендъм. Пък и се сдобих с "Хрониките на Магнус Бейн", а те ме гледат похотливо от библиотеката ми.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ох, на мен ли го казваш. Направо ми иде да пропусна реликвите ни направо да започна хрониките.

      Изтриване