неделя, 10 май 2015 г.

The Literary Dinner Party Tag

Да споменавам ли пак, че обожавам таговете? Аз мисля, че то вече се разбра. Благодаря ти, Юли, че ме тагна. А сега, да започваме.
В този таг вие сте домакин на вечерно парти. Можете да поканите всеки герой, който пожелаете, но има 10 различни категории, които трябва да изпълните и уловката е, че има място само за 11 човека:

1. Герой, който може да готви/обича да готви.
Сет, определено Сет. Не си спомням дали готварските му способности бяха големи, но помня, че готвеше. Пък и да не готви толкова добре, няма значение. Той си е добра компания... а и е писател... (Джорджина Кинкейд)

2. Герой, който има парите, за да спонсорира партито.
Рот. Предполага се, че кралят би имал достатъчно парични средства, нали? А и с него ще дойде и Джордж, така че ще ми се наложи да взема и едно кучешко легло. И двамката много си ги обичкам. (Братството на черния кинжал)

3. Герой, който може да направи сцена.
Ема. Тя не си пада много по драмата, но 100% ще направи някоя смешна сцена и всички ще се спукаме от смях. (Можеш ли да пазиш тайна?)
 
4. Герой, който е забавен.
Мани (Мануел Манело). Той е ужасно забавен, дори и в най – критичните ситуации. Още не съм завършила “Неукротима любов”, но се надявам с Пейн да имат щастлив край... и на копелето Кор някой да му тегли кинжала! (Братството на черния кинжал)

5. Герой, който е много социален/популярен. 
Не знам дали е особено популярна, но смятам, че Роуз доста добре би влязла в тази компанийка, която оформям. (Академия за вампири)

6. Един злодей.
Изкушавам се да кажа Роман (Джорджина Кинкейд), но той най – вероятно би убий Сет още щом влезе, така че мястото на злодей преспокойно може Рейес да го заеме, въпреки че аз не го смятам за особено зъл. (Чарли Дейвидсън)

7. Двойка - не е нужно да е романтична.
Кат и Боунс. Те са любимата ми двойка от поредица (заедно с тези от Братството), а и двамата са просто... мисля, че дори уникални не ги описва добре. (Среднощен ловец)

8. Един герой/героиня.
Когато погледнах този въпрос, веднага се сетих за Хари Потър. Това е знак. (мисля, че не е нужно да пиша името на поредицата)

9. Един недооценен герой.
Може и да не е особено недооценен, но смятам да сложа Ласитър тук. (Братството на черния кинжал)

10. Един герой по ваш избор.
Зед. Просто всеки би го искал при себе си. И не бих винила абсолютно никой за това. (Саванти)

11. Тагвам: Кой ще се присъедини към вечерното парти със свои собствени гости?
Елена и всеки, който иска да направи този таг.

Няма коментари:

Публикуване на коментар