понеделник, 6 април 2015 г.

Какво искам да прочета през месец Април

Предполагам, този пост се прави към края на предния месец, но не смятам, че съм закъсняла чак толкова. Заради ваканцията (кога минаха 4 дни!?), предполагам, че ще успея да прочета малко повечко книги... надявам се. Та, ето го и списъка.

1. Споделена любов – Дж. Р. Уорд. Явно, докато съм чела останалите книги от поредицата (Братството на черния кинжал) съм сметнала, че тази книга няма да е от интересните, защото главия герой не е вампир. И, както би трябвало да се подразбере, я прескочих, но честно да си призная, нямаше кой знае какви спойлери в следващите книги и не знам почти нищо за връзката между Бъч и Мариса, какво става с тях и т.н. Надявам се да съм се объркала и книгата да се окаже толкова интересна, колкото останалите, които между другото са уникални.

2. Обсебена от теб – Силвия Дей. Тази книга стои в currently reading списъка ми от Януари и се надявам поне този месец да успея да я завърша. Само аз ли смятам, че много прилича на 50 нюанса?

3. Последна песен – Никълъс Спаркс. Добре, може ли някой да ми каже какво е заглавието на тази книга – Последна песен или ПоследнаТА песен? Защото аз наистина се обърках. В момента чета тази книга и за сега... става. Надявам се да успея да я завърша.

4. Знойни сънища – Сюзън Елизабет Филипс. Това е единствената книга, която не съм прочела от поредицата Чикаго Старс. Предните книги бяха хубави. Резюмето ме заинтригува и се надявам да е интересна.

5. Стъклени съдби – Людмила Филипова. Тази книга я чета от ужасно дълго време. Може би от миналата година (разбирайте някъде около Коледа, 2014 - та). На някои места книгата е интересна, на други – не. Остават ми около стотина страници и се надявам да успея да я приключа този месец.

6. Винаги в същия ден – Дейвид Никълс. Книгата не започна особено интересно. Героите не са кой знае колко вълнуващи, за сега, но се надявам това да се промени. В момента адски се изкушавам да изгледам филма и да се отърва, но няма да го направя, защото както баща ми казва, аз съм инатлива, като магаре. Тате, според теб на кого съм се метнала?

Сигурна съм, че ще добавя и още някоя книга в този списък с течение на месеца, защото винаги става така.

1 коментар:

  1. И аз имах проблем със заглавието на "Последна песен"... На английски е членувано, а и на български си звучи по - добре "Последната песен", но...

    ОтговорИзтриване