събота, 13 юни 2015 г.

Movies and series или какво изгледах през месец Юни част 1

Филмите и сериалите са моята втора любов, след книгите, разбира се. И от нямане какво да се прави реших да започна този пост. И тъй като Да започваме се изтърка, направо да минаваме на същинската част.

Филми
Ако трябва да съм честна, гледам повече сериали, отколкото филми, затова и те ще са по – малко от сериалите, въпреки че, според мен, трябва да е обратното, но какво да се прави. В този случай, филмът е само един.
Отдавна искам да гледам “Sex Tape” и най – после го направих. Филмът беше хубав, признавам, но очаквах мааааалко повече. Свикнала съм да гледам на Камерън Диас и Джейсън Сигъл като двойка, след “Bad Teacher” и може би заради него имах по – високи очаквания за този. Не съжалявам, че го изгледах, но както казах, очаквах повече.
Сериали
Аз съм ужасно голяма фенка на сериалите. Почвам един, след ден – два друг. Става така просто, защото има толкова много сериали с уникални идеи и просто не мога да не ги гледам. През първата половина от Юни започнах 5 сериала.
От нямане какво да правя, един ден реших да разгледам постовете в блоговете на Ева и Зинети от преди няколко месеца, тъй като си спомних, че правиха такива за сериали, а тогава не знаех какво да гледам. Конкретно за “Castle” искам ужасно много да благодаря на Ева, че го е вкарала в този пост. Благодаря ти, Ева. Честит рожден ден на патерици, между другото. Буквално до преди час гледах сериала. Буквално съм зарибена. Наистина, заслужава си гледането.
То се разбра, че в този пост ще се отправят само благодарности. Тук, обаче, ще са за Джим, от чийто блог открих “Daredevil”, който е страхотен, между другото. Обожавам MARVEL. Този месец съм на вълна адвокати и полицаи, какво да се прави.
В един час по физическо си говорихме за сериали и една приятелка ми спомена за “The Fosters”. Идеята ми се стори интересна и започнах да го гледам. Наистина е... интересен, съжалявам за повтарянето. Това с осиновяването пренася една такава драма на сериала и колкото и да е безинтересен на моменти, пак ти се гледа. Аз съм ужасно спойлната относно какво става по – нататък в сериала, за което ужасно съжалявам, но пък, от друга страна, нямам търпение да видя как ще стане това.
Видях, че по Nova са започнали да излъчват нов сериал – “Fairly Legal”. Аз като казвам, че съм на адвокати и полицаи този месец... Винаги съм харесвала подобни филми и сериали и това е поредното доказателство. Право, примесено с малко комедия и драма. Как да не ти хареса?
Започнах да гледам “Bones” преди няколко дни, докато чаках да ми се изтегли втория сезон на Касъл. И тук идеята е интересна, но е по – зловещо, отколкото при Касъл, затова ако сте плашливи по – добре не започвайте да го гледате. Но ако не сте – какво чакате!? Защо вече не го гледате!?

1 коментар:

  1. Хей, благодаря за пожеланието! :3 Зарибена съм по "Касъл", шипвам Каскет, определено е един от любимите ми сериали на всички времена. И, между другото, много обичам и "Sex tape", очаквах повече също, но като цяло филмът е много забавен и си заслужава гледането.
    Супер пост! Поздрави! <3

    ОтговорИзтриване